15 April 2016

PREMIUM COOKIES IN JARA RAYA 2016


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM...

Assalamualaikum sedara sedari semua… Sihat? Semoga di beri kesihatan yang baik sebab tak lama je lagi kita dah nak bertemu kembali dengan bulan Ramadhan & Syawal. Apa macam? Dah buat perancangan raya ke? Ambe ni nak berdagang kuih raya… macam biasalah, setahun sekali je buat projek khas untuk raya ni.

TEMPAHAN KUIH RAYA 2016 DI BUKA MULAI SEKARANG!!

Tarikh tutup terima tempahan adalah pada 31 Mei 2016, jam 3 ptg. Selepas dari itu tiada sebarang rayuan diterima.
NO LAST MINUTE ORDER!!


Ada 10 jenis pilihan biskut berkualiti premium yang di isi dalam balang kaca. Semua biskut di buat menggunakan bahan-bahan berkualiti, rasa yang sedap dan harga berpatutan.

Tahun ni balang kuih kaca di "SEAL" untuk menjamin kualiti biskut tersebut. Sebenarnya, kalau tak seal bottle pun tak ape sebab balang ni memang kedap udara. Tapi SEAL lebih selamat dan dijamin kuantiti kuih dalam balang masih banyak di pagi raya. (harap tahun ni x ada lagi yg complaint kuih dah habis dulu sebab kena ngap sebelum raya ye). Nak terus hidang atas meja je pun dah cun melecun. Sangat sesuai untuk gift dan hamper juga.

PILIHAN PREMIUM COOKIES RAYA 2016 IN JAR:
1. Red Velvet
2. Arabian Jewel
3. Chuncky Choc Chip
4. Berry Crush
5. Brittle Nestum
6. Nutty Makmur
7. Peanut Butter
8. Cornflakes
9. Finger Oat
10. Melting Samperit


Harga : RM 35 Sebalang

BELI 3 BALANG @ RM 100 SHJ!!


BUY MORE, PAY LESS!!
Macam mana tu? Sedara sedari cubalah pakat2 dengan adik beradik, sedara mara, kawan2 ofis, cikgu cikqi satu sekolah, jiran sebelah rumah ke kumpulkan order min. 12 balang untuk dapatkan harga borong. Yang berminat untuk jadi ejen juga di alu-alukan.


TIADA PENGHANTARAN MELALUI POS!!

Boleh set appointment untuk pick up di :
*PETRONAS TTDI DAMANSARA atau
*TESCO MUTIARA DAMANSARA


FREE DELIVERY untuk belian borong 12 balang keatas atau caj penghantaran dikenakan untuk lokasi berikut:

#TTDI
#Mutiara Damansara
#Damansara Utama
#Damansara Jaya

#‎Bandar‬ Utama
#‎Kota‬ Damansara
#Bandar Sri Damansara
#Damansara Heights

#‎Bukit‬ Damansara
#‎Bangsar‬
#‎Mont‬ Kiara
#‎Plaza‬ Damas
** Lain-lain lokasi dalam KL/SELANGOR masih boleh dipertimbangkan.


Berminat?
Whatsapp / Telegram ----> 0132022939

Sekian, terima kasih.











No comments: